ÉRINTÉSVÉDELEM

FenProtect - ÉRINTÉSVÉDELEM
Hordozható elektromos kéziszerszámok időszakos ellenőrzése

A hordozható elektromos kéziszerszámok használatuk során számos olyan behatásnak vannak kitéve, amelyek károsithatják azok épségét, ezáltal számtalan veszélyt rejthetnek a felhasználó számára. Az elektromos készülékek időszakos vizsgálata indokolt a következő okok miatt: a villamosszálakat rögzitő csavarok kilazulása a csatlakozóban, a nem megfelelő érintkezések, a védőszálak megszakadása, a tápkábelek ismétlődő meghajlása, a réz vezetők oxidálódása, a szigetelés olvadása vagy elévülése. A dolgozó biztonságos munkakörülményeinek biztosítása érdekében elengedhetetlen az elektromos munkaeszközök időszakos vizsgálata.

Cégünk elektromos kéziszerszámok időszakos ellenőrzését végzi annak érdekében, hogy idejében felfedezhetőek legyenek a szigetelési meghibásodások, elkerülvén ezáltal a villanyáram okozta baleseteket.

{

A FENTIM PROTECT Kft maximálisan felelősséget vállal a felhasználók életéért, egészségéért és biztonságáért. Ennek érdekében speciálisan megtervezett műszerekkel végzi az elektromos eszközök érintésvédelmi feülvizsgálatát.