Küldetésünk

FenProtect - Küldetésünk

A FENTIM PROTECT Kft munkavédelmi szolgáltatásokat nyujtó vállalkozás. A cég a FENPROTECT csoport részét képezi, ezáltal teljeskörű szolgáltatásokat tud nyújtani 3 területen: munkavédelem, tűzvédelem és ISCIR.

Székhelyünk Bihar megyében, Nagyváradon, a Mihail Sadoveanu utca 2 szám alatt, míg munkapontunk Nagyváradon az Ady Endre utca 84 szám alatt található. Tevékenységünket általában Bihar megye területén folytatjuk, ugyanakkor folyamatosan fejlődvén, az ország más területén munkálkodó ügyfeleinket is kiszolgáljuk.

Dinamikus és sikeres csapatunk ügyfélcentrikus, ezért vállaltuk fel azt a feladatot, hogy biztonságos és egészséges munkahelyeket biztosítsunk az ügyfeleink alkalmazottai számára, ezáltal biztosítván partnereink nyugalmát.

Küldetésünk

Hogy megkönnyítsük a munkáltatók (jogi- és magánszemélyek) tevékenységét azáltal, hogy átvállaljuk a munkavédelmi, tűzvédelmi és ISCIR feladatok elvégzésének terhét.

Az alapszolgáltatások mellett ingyenesen biztosítunk gyors megoldásokat a megállapított hiányosságokra, az ehhez kapcsolódó szolgáltatások biztosításával együttműködő partnereink által.

A minőség számunkra a következőket jelenti:

  • Hatékonyság: a feladatok hatékony és pontos elvégzése
  • Megbízhatóság: munkatársaink professzionalizmusa, folyamatos képzése és figyelmessége
  • Empátia: figyelmünket ügyfeleinkre öszpontosítjuk.
  • Gyorsaság: ügyfeleink folyamatos felvilágosítása, gyors válaszidő a felkérésekre.
{

Szakszerű szolgáltatások sikeres vállalkozóknak!