Misiunea noastra

FenProtect - Misiunea noastra

S.C. FENTIM PROTECT S.R.L. este societate abilitată să presteze servicii de prevenire și protecție în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Societatea face parte din grupul FENPROTECT astfel putând asigura servicii complete în 3 domenii: Securitate și sănătate în muncă, apărare împotriva incendiilor (Situații de Urgență) și ISCIR.

Serviciul extern de prevenire și protecție are sediul social în Oradea, Str. Mihail Sadoveanu Nr.2 Jud. Bihor, desfășurând activitatea în general pe teritoriul județului Bihor, dar fiind într-o continuă dezvoltare avem un potențial crescut pentru o acoperire regională.

Având o echipă dinamică și de succes suntem orientați spre clienți, astfel ne-am angajat pentru asigurarea locurilor de muncă sigure și sănătoase pentru lucrători și astfel dorim să creem siguranță partenerilor noștri.

Misiunea noastră

Este de a ușura activitatea angajatorilor (persoane juridice sau fizice) prin preluarea de pe umerii lor a unor sarcini din domeniul securității și sănătății în muncă, situații de urgență și ISCIR.

Pe lângă serviciile de bază oferite, asigurăm gratuit soluții rapide angajatorilor cu privire la dificultățile constatate, asigurând servicii conexe asigurate de colaboratorii noștri.

Calitatea pentru noi înseamnă următoarele:

  • Fiabilitate: executarea fiabilă și exactă a sarcinilor efectuate
  • Încredere: profesionalismul personalului propriu, formare continuă și amabilitate
  • Empatia: grija și atenție față de clienți
  • Acțiune rapidă: informarea permanentă a clienților, răspuns rapid la solicitări
{

Servicii profesionale pentru angajatori de succes!