Időszakos tanácsadás

FenProtect - Időszakos tanácsadás - Munkavédelem
Amennyiben elege lett abból, hogy a cég összes problémájával Ön kell foglalkozzon, vegye igénybe időszakos szolgáltatásainkat és mi átvállaljuk munkabiztonsági teendői elvégzésének egy részét. Időszakosan felkeressük cégét és ellenőrízzük a munkavédelmi előírások betartásának módját. Írásban közöljük a megállapított hiányosságokat, ezáltal időben helyre tudja ezeket hozni, megelőzve a munkavédelmi hatóság bírságát. Ellenőrizzük a munkavédelmi dokumentumok érvényességét és frissítjük időszakosan.
Részletesen az időszakos szolgáltatások csomag a következőket foglalja magában:

IDŐSZAKOS SZOLGÁLTATÁSOK

  1. Új munkavállalók (dolgozók) bevezető oktatása és a csoportvezetők képzése a munkahelyi és időszakos oktatások elvégzésere.
  2. Belső ellenőrzések végrehajtása és a munkáltató írásos értesítése a megállapított hiányosságokkal, valamint a hiányosságok kiküszöbölését szolgáló javasolt intézkedésekkel kapcsolatban.
  3. Az ügyfél értesítése a munkavédelmi ellenőrök által megszabott intézkedések teljesítésével vagy a munkabalesetek kivizsgálásával kapcsolatban.
  4. Tanácsadás azon helyek meghatározásával kapcsolatban, ahol munkabiztonsági jelzések elhelyezése szükséges, valamint a megfelelő biztonsági jelzések kiválasztásával és elhelyezésével kapcsolatban.
  5. A munkavédelemért felelős személlyel, a munkások képviselőjével, a külső munkavédelmi cégekkel és az üzemi orvossal való együttműködés, a munkavédelmi intézkedések koordonálása érdekében.
  6. Más cégek munkavédelemért felelős személyeivel, belső munkavédelmi csoportjaival, külső munkavédelmi cégeivel való együttműködés, olyan esetekben amikor több cég folytat tevékenységet egy adott munkahelyen és a munkavédelmi egyezmény elkészítése.
  7. Az ügyfél értesítése a munkavédelmi törvények változásaival kapcsolatosan.
Csak nálunk ingyenesen felmérheti vállalkozása munkabiztonsági és -védelmi szintjét a következő kérdőív kitöltésével: INGYENES FELMÉRÉS

Ne mellőzze ezt a lehetőséget, csak így előzheti meg a bírságokat!